WTFAST
DEĞERLENDIRME -LERI

Neden bu kadar çok oyuncu seçin bakın wtfast bağlantılarını optimize etmek için!

8/10

"WTFAST etkileyici bazı testler bizim ping geliştirmek başardı... Eğer en sevdiğiniz online oyun veya daha fazla 150ms veya daha fazla yavaş ping varsa genellikle uluslararası oyun sunucularına bağlanmak istiyorsanız, ya da sadece herhangi bir kenar almak istiyorum, bu vermek için değerli olabilir WTFAST bir deneyin. "-IGN 

 

WTFAST DEĞERLENDIRME -LERI
MÜŞTERILERDEN

10/10

Warcraft Dünya oynamak, benim ping ~ 280 ~ 180 gitti.

Nisan 11th 2018, 03:56

9/10

En az 50% çoğu zaman ve Avustralya ve en oyunlar na sunucuları olan bu şaşırtıcı olan ping yarıya. Teşekkür edemem WTFAST Yeterli.

7 Nisan 2018, 23:55:49.754

10/10

Büyük ölçüde Raiding için ffxiv benim lag azaldı.

11 Nisan 2018, 04:12:47.606

8/10

Ne bir diffirence... Ben deneme üzerinde tam bu test edecek ve her şey iyi giderse.. bir hayır brainer, ben her zaman bu şaşırtıcı olduğunu umuyoruz!

11 Nisan 2018, 17:26:48.892

10/10

WTFast gerçekten kurtarıcı ağacı ile benim oyun deneyimi geliştirilmiş-deniz!!!! Son derece laggy den ipeksi pürüzsüz 🙂

16 Nisan 2018, 13:29:20.173

10/10

50 dan 31ms wow gecikme! Güzel!

17 Nisan 2018, 10:57:04.364

10/10

Paket kaybı benim için büyük bir sorun oldu ve wtfast kullanarak beri sorunsuz yapıyor ve lag duygu değil şimdiye kadar en iyi şeydir.

18 Nisan 2018, 20:14:36.889

10/10

Benim oyun anında şaşırtıcı Ping azaltma bu tamamen değerli yapar!

21 Nisan 2018, 10:27:58.753

10/10

Ben pingzapper, çamur balığı vb dahil olmak üzere her diğer önemli Ping azaltma programı, denedim ve sadece WTFAST düzgün ağ bağlantısı stabalise başardı bir ürün teklif etti.

12 Aralık 2017, 06:21:00.332

10/10

Sunucu tarafında şaşırtıcı sabit tüm gecikme sorunları. Benimle sadece bir çeşit 😛 Ama ciddi siyah Desert Online (BDO) her birkaç dakikada bir kesilir kesildi ve bana zaman sonuna kadar DC ücretsiz oyun verdi. Çok tavsiye ederim.

19 Şubat 2018, 04:15:18.557

10/10

Benim MS Guild Wars 2 biraz aşağı geldi. Benim sorunum değil benim internet kendisi ama sunucu ben 160-200 MS gibi elde olabilir.. sorunlar, benim MS 800 gibi yüksek gitti gibi diğerleri im battleling yatıyor. Şimdi WTFast ile ben her zaman 133-160 tutabilir.

12 Mart 2018, 18:35:28.586

10/10

Sadece benim için 300 ms düştü, bu yüzden awesome!

29 Nisan 2018, 13:51:44.414

10/10

onun f * * * IGN awesome, daha önce bile BDO na hareket mümkün değildi, WTFast kullandıktan sonra, onun pürüzsüz AF

30 Aralık 2017, 05:53:19.559

WTFAST PRO GAMERS GELEN REFERANSLARI

Hamad, Bahreyn

"Ben tam olarak ben online oyunlar oynarken yaşadıkların gerginlik ve debriyalar yok olarak hizmet sağlayan kalite memnun olmuştur."

Hüseyin, fatih

"Fortnite içinde ben top 10 zaman Filipinler kazanmak oranı geliyor yaşıyorum. Şey, olmadan WTFAST Ben Fortnite Top 10 ulaşmak mümkün olmaz, bu uygulamayı yaptığınız için teşekkür ederiz. :D "

Hüseyin, Türkiye

"Ben kullanmaya başladı WTFAST geri 2016 benim bağlantı geliştirmek için ve ben gerçekten ne zaman 220 benim ping düştü heyecan oldu 120 (Ben Avustralya sunucularında geri sonra oynuyordum). Bu nedenle ben bu konuda arkadaşlarım anlatmaya başladı. Sonra son zamanlarda, Smite Asya sunucularına Singapur internet bağlantısı funky getting oldu ve ben 110 zaman ben kullanmaya başladı 50-60 sahip olması gerekiyordu başladı WTFAST tekrar. "

Noah, Norveç

"Ben çoğunlukla Fortnite oynarım, ama diğer oyunlar da oynayın. Benim hedef kitleye, tabii ki, oyun insanlar ve herkes hızlı internet yanan var bu yüzden Bunu düşünüyorum WTFAST iyi bir çözümdür. "

Romelo, phillipines

"WTFAST Gerçekten ne zaman bağlantı sorunları var, özellikle bana yardımcı olur Avatar 'ın Shroud ile. "

Daniel, Fransa

"Ben Blade & Soul MMO oynamak ve ben kullanmak WTFAST Her gün oyun içinde benim ping azaltmak için. WTFAST Çok iyi bir GPN. "

WTFASTER 'A GITMEYE HAZIR MISIN?

Deneyin wtfast Bugün! Ücretsiz bir deneme ile PC oyuncular için ücretsiz indir.

 

wtfast – kazanan ve kaybeden hareket arasındaki fark!

ŞIMDI İNDIR-ÜCRETSIZ